Wij zijn ROCA online

Online resultaten boeken, daar worden wij blij van. Met heldere online doelstellingen als uitgangspositie worden de lijnen uitgezet. Samen geven we uw business een boost.


Wat we doen

Wij ontzorgen u volledig op online gebied. Op basis van uw doelstellingen werken we een strategie uit, maar zorgen we ook voor de invulling! Van webshop ontwikkeling tot en met hoge organische posities en effectieve Google AdWords campagnes. Full-service met 1 aanspreekpunt

Online strategie

Een online strategie die past. Uw ondernemingslust, unieke diensten en/of top producten vormen de basis. Uw doelstellingen vormen de kaders. De (online) markt bepaalt de kansen. Binnen dit spectrum aan elementen stippelen wij een effectieve online strategie uit. Deze concretiseren we binnen een gericht PvA. Doelgericht naar online succes!

E-commerce

Van e-commerce idee tot en met het maximaliseren van online omzet. En alles wat daar tussen zit; Gedegen e-commerce research; Online concurrentie? E-commerce strategie & concepting; Van targets naar een concreet PvA. Webshop realisatie; Vertaalslag naar een online platform. Online marketing; Relevante bezoekers. On-site optimalisatie; Usability, trust, 1e conversie en retentie.

Online marketing

De online marketing visie van ROCA online; Alle zaken die bijdragen aan het behalen - of overtreffen - van uw doelstellingen. Middels een optimaal ingerichte online marketing middelen mix realiseren wij relevante bezoekers. Met een effectieve usability-, trust-, en conversie strategie zorgen wij voor conversie. Maximaal resultaat met een optimale ROI.

Development

Wij managen uw ontwikkelproject en vormen de brug tussen u en het development team. Een karrevracht aan online project management ervaring aan agencyzijde zorgt ervoor dat u krijgt wat u nodig heeft. Voor zowel de ontwikkeling van websites als webshops ontzorgen wij u volledig. Binnen de magische driehoek van techniek, online marketing & project management zijn wij op ons best!